Vini Amici

Vini Amici is een initiatief van de Stichting Vrienden van de Grote Sint Laurenskerk en wordt in de organisatie ondersteund door Gerard Tamis Wijnimport, Vindorado Wijnimport, Pop4Wine en Mercato Italiano.

Vrienden van de 'Vriendenstichting' worden in staat gesteld om een tweetal toegangsbewijzen aan te schaffen tegen een gereduceerde 'vrienden'-prijs van € 10,00 per toegangsbewijs (in plaats van € 15,00 per toegangsbewijs). Via onderstaand formulier kunnen Vrienden kaarten reserveren. Afhalen en betalen van de kaarten kan tijdens Vini Amici aan de kassa van de Grote Sint Laurenskerk.

Nb. U kunt voorafgaand aan het evenement dus géén kaarten betalen of afhalen!

Een toegangsbewijs geeft u toegang tot het Vini Amici wijnevenement voor de op het toegangsbewijs aangegeven datum en een Vini Amici-glas gevuld met bubbels.
Aanhef

Voorletters

Achternaam

Postcode

Woonplaats

Vriendennummer

Aantal toegangsbewijzen (à 10 euro)

Vini Amici wijnevenement

Opmerkingen (eventueel)

Voer de code in *

Vini Amici toegangsbewijzen
* Een vriendenpas geeft u de mogelijkheid twee toegangsbewijzen te reserveren.
* Vrienden kunnen voor 1 avond naar keuze toegangsbewijzen aanvragen.
* Ophalen en betalen van de gereserveerde kaarten kan tijdens het Vini Amici wijnevenement aan de kassa.