Vriendenbock

Vriendenbock is een initiatief van de Stichting Vrienden van de Grote Sint Laurenskerk en wordt mede georganiseerd door Proeflokaal de Boom.

Vrienden van de 'Vriendenstichting' worden in staat gesteld om een tweetal toegangsbewijzen aan te schaffen tegen een gereduceerde 'vrienden'-prijs van € 15,00 per toegangsbewijs (in plaats van € 20,00 per toegangsbewijs). Via onderstaand formulier kunnen Vrienden kaarten reserveren. Afhalen en betalen van de kaarten kan tijdens Vriendenbock aan de kassa van de Grote Sint Laurenskerk.

Nb. U kunt voorafgaand aan het evenement dus géén kaarten betalen of afhalen!

Een toegangsbewijs geeft u toegang tot het Vriendenbock evenement voor de op het toegangsbewijs aangegeven datum, een Vriendenbock-glas en een viertal Vriendenbock-munten.
Het is niet langer mogelijk om online kaarten te bestellen. Aan de kassa kunt u, met Vriendenvoordeel, kaarten verkrijgen op vertoon van uw Vriendenpas. Nb. Voor het Vriendenbock-festival geldt, dat er een maximum aan bezoekers is gesteld. Daarom, VOL = VOL!