• Koen Spijker, Jet Stam en BENT, Ook aanwezig op Lenteborrel VGSL 2015

Lenteborrel 2015

Op vrijdag 20 maart 2015, heeft het bestuur van de Vriendenstichting de tweede Lenteborrel georganiseerd om de waardering voor de Vrienden te laten blijken.

Het zijn de Vrienden die het werk van de Vriendenstichting mogelijk maakt. Recente voorbeelden hiervan zijn de restauratie van het koorhek en de verplaatsing van een kroonluchter naar het koor.

Onze voorzitter heeft tijdens de lenteborrel het volgende project aangekondigd, een project dat aansluit bij de plannen voor de Grote Kerk als multifunctioneel gebouw. Dit project omvat 'de Vriendenkamer' - de Herenkamer, waarbij deze ruimte als multifunctionele ruimte wordt ingericht, waarbij deze ruimte als exploitabele ruimte direct ingezet kan worden.

Muzikale omlijsting

Regionaal 'talent' stond centraal waar het de muzikale omlijsting betrof tijdens deze Lenteborrel. De aanwezige Vrienden hebben kunnen genieten van een uitgebreid muzikaal reportoire, dat werd uitgevoerd door Koen Spijker, pianist; zangeres Jet Stam, begeleid door haar combo BENT en Caroline en haar combo.

Sfeer

In een sfeervolle ambiance, werd niet alleen genoten van de muziek, een hapje en drankje maar werd ook door de aanwezige Vrienden gebruik gemaakt van de mogelijkheid kennis te maken met andere Vrienden en de activiteiten van de Vriendenstichting te bespreken. Een avond, die - en dit werd bij het afscheid veel gehoord - door een ieder zeer gewaardeerd werd.

Lenteborrel vastgelegd

De Lenteborrel is dit jaar vastgelegd door de Alkmaarse fotograaf Rein Schouten.

Laat hieronder je reactie achter